Інтернет
22 листопада 2016
В соцмережі з'явилося відео погрому «Сбєрбанку» в Києві (відео, фото)
Згодом активісти розтрощили салон краси замість офісу Медведчука.
news-image

У Мережі опублікували відео погрому відділення "Сбєрбанку" (колишній "Сбєрбанк Росії"), яке розташоване на вулиці Пушкінській у місті Києві біля входу до станції метро "Площа Льва Толстого".

На відеозапису видно, як молодики трощать скло касової зони у приміщенні банку, б'ють стіни та меблі, інформує «Є!» з посиланням на УНІАН.

 

Как громили Сбербанк, так же как в феврале Альфа банк. Исполнители все те же. За всеми погромами стоят Мосийчук, Коханивский и их шайка, а важно, то, что чудо министр МВД видать занят фотосетом Деевой и погромщикам ничего не грозит. Максимум непосредственных участников доставят в РОВД, но через пару часов выпустят на поруки все того же Мосийчука. Я думаю, что причина такого беспредела кроется в том, услугами этой шайки не брезгует воспользоваться и сам министр МВД.

Опубліковано Greg Davis 21 листопад 2016 р.

Перед цим ввечері молодики під жовто-блакитними та чорно-червоними прапорами рушили колоною до будівлі "офісу Віктора Медведчука", намагались її штурмувати, а також побили вікна.

Однак, згодом з'ясувалося, що вони розтрощили не офіс Медведчука, а приміщення, які орендують в будівлі інші компанії, серед яких - салон краси.