Шоу-біз та культура
22 листопада 2016
Топ-10 найпопулярніших іноземних артистів в Україні
У першій десятці - два російських виконавця.
news-image

Західні артисти не часто включають Україну в свої закордонні тури, втім у 2016 році меломанам було кого послухати наживо. Аналітики білетного сервісу Karabas.com порахували кількість проданих квитків на виступи іноземних музикантів в цьому році, назвавши Топ-10 найпопулярніших, передає «Є!»

У першій десятці артистів, на виступі яких квиткі продавались найкраще - в основному, західні виконавці, але є і два російських — Машина Времени та Баста.

Під час підрахунку не враховувалися виступи на фестивалях і збірних концертах. Виняток склав лише фестиваль U-Park, де в різні дні хедлайнерами виступів були MUSE і RHCP, які посіли, відповідно, перше та друге місця в рейтингу.

  1. MUSE
  2. RHCP
  3. Машина времени
  4. Hurts
  5. The Prodigy
  6. Scorpions
  7. David Garrett
  8. Баста
  9. Three Days Grace
  10. Ian Gillan

За даними Karabas.com, в поточному році виступи іноземних виконавців склали близько 25% від усіх концертів, що проводяться в Україні, тоді як 4 роки раніше їх частка була близько 90% (з них 60% — російські виконавці). Середня вартість квитка на концерти закордонних виконавців становить близько 900 грн, що втричі дорожче за середню ціну на українських артистів.

Про компанію:

Karabas.com — національний білетний оператор і онлайн-сервіс з продажу квитків на розважальні заходи в Україні: концерти, театральні та циркові вистави, тренінги та семінари, шоу, фестивалі, екскурсії, дитячі та спортивні події. У 2012 році Karabas.com виграв державний тендер на впровадження системи e-ticket та створив єдину електронну систему для продажу квитків у театри та на концерти по всій Україні. Компанія була заснована в 2010 році і на сьогоднішній день сервіс продає квитки більш ніж на 1500 заходів по всій Україні.

Читайте також: Собчак опублікувала фото після повернення з пологового будинку
Читайте також: Скільки коштує квиток на Євробачення-2017? Оголошено ціни
Читайте також: Алісія Сільверстоун оголилася заради овець (фото)