Світ
22 листопада 2016
У Римі відкривається «Canapa Caffè» - бар, у якому до складу кожної страви входить марихуана
У барі також буде приміщення для ароматерапії.
news-image

У Римі в історичному та університетському районі Сан-Лоренцо найближчим часом відкриє свої двері бар-магазин "Canapa Caffè", передає «Є!» із посиланням на Huffington post.

У закладі відвідувачі зможуть придбати й спробувати продукти харчування і напої, виготовлені на основі конопель.

"Canapa Caffè" запропонує весь спект продуктів - від пива до макаронних виробів, а також косметику, виготовлену з конопель і, вперше в Італії, приміщення для маріхуанотерапіі, де можна вдихати пари конопель.

Ідея належить двом тридцятирічним підприємцям Карло Монако і Луїджі Мантуано, які давно лікуються каннабісом: Карло страждає від анорексії, Луїджі - від нападів паніки.

Ідея" Canapa Caffè "- побороти табу і зробити доступною терапію, яка могла б замінити, щонайменше, десять часто використовуваних людьми медичних хімічних препаратів,- каже Карло.
Збиток, нанесений здоров'ю людини при довгостроковому вживанні традиційних ліків, є набагато більш серйозним, ніж той, який може нанести марихуана", - вважає Луїджі.

Нагадаємо,в італійському парламенті законопроект про легалізацію конопель знаходиться на стадії розгляду. А поки Карло і Луїджі ризикують чотирма роками в'язниці та до 30 тисяч євро штрафу.

Читайте також: Неймовірні фото Землі опубліковані у книжці британського астронавта
Читайте також: У Польщі побили двох українців
Читайте також: На дівчину, що не впоралась із керуванням, впала залізобетонна зупинка (фото)