Події
24 листопада 2016
Єфремов та його захисники не приїхали на суд
Сьогодні закінчується термін запобіжного заходу для екс-регонала.
news-image

Суду, де розглядають продовження запобіжного заходу екс-главі Партії регіонів Олександру Єфремову, оголосив перерву, повідомляє "112 Україна", передає «Є!»

Відразу було оголошено перерву, оскільки засідання почалося тільки в складі судді і прокурора. Ні Єфремова, ні захисників в залі немає. Перерву оголосили на 20 хвилин, прокурор повинен з'ясувати, чому немає підозрюваного, а суддя повинен з'ясувати, чому немає адвокатів, - повідомляє кореспондент "112 Україна".

Нагадаємо, сьогодні в 9:00 Печерський райсуд Києва мав продовжити розгляд справи екс-глави Партії регіонів Олександра Єфремова.

Напередодні засідання Печерського суду у справі екс-глави Партії регіонів Олександра Єфремова тривало до 3 години ранку. Засідання почалося в середу і тривало близько 17 годин. О 3:15 суд взяв перерву до 9 ранку четверга. У четвер закінчується термін запобіжного заходу.

Як повідомлялося, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни Єфремову ставиться пряма підтримка злочинної організації "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Читайте також: Курс валют на 24 листопада