Резонанс
24 листопада 2016
Няню, яка відрізала 4-річній дитині голову, в тюрму не відправлять
Суд вирішив, що вбивцю треба лікувати.
news-image

Хорошевський суд Москви звільнив від кримінальної відповідальності та відправив на примусове лікування в психіатричний стаціонар громадянку Узбекистану Гюльчехру Бобокулову, яка вбила 4-річну дівчинку в Москві. Про це повідомляє російська інформаційна агенція ТАРС, передає «Є!»

Суд постановив звільнити від кримінальної відповідальності Бобокулову і застосувати до неї примусові заходи медичного характеру, - оголосила рішення суддя.

Як повідомллося, Бобокулова була затримана 29 лютого біля метро «Жовтневе Поле». Одягнена в хіджаб жінка з відтятою дитячою головою в руках погрожувала підірвати себе. Сапери, які обстежили місце події, вибухівки не виявили.

Громадянка Узбекистану 1977 року народження працювала нянею в сім'ї, що мешкає у будинку на вулиці Народного Ополчення. За даними слідства, дочекавшись, коли батьки зі старшою дитиною підуть із дому, Бобокулова вбила підопічну і підпалила квартиру. Підозрювана у вбивстві та обезголовлюванні чотирирічної дівчинки у розмові з журналістами визнала свою провину, а на питання, навіщо вона це зробила, відповіла "Аллах наказав".

Читайте також: «Це не пропаганда!» - режисер стрічки, на яку миколаївські студенти донесли в СБУ
Читайте також: У Харкові невідомі в масках напали на військове авто
Читайте також: Ксенія Собчак подарує фанатам дитячий візок