Шоу-біз та культура
24 листопада 2016
П’ять найкращих фільмів 2016 року, які варто подивитися
Через велику кількість відмінних кінопрем’єр у 2016 році багато глядачів пропустили прекрасні фільми.
news-image

Успіх тієї чи іншої кінострічки зазвичай визначається її касовими зборами. Але найкращі, глибокі фільми часто провалюються в прокаті. Тому більшість людей про них не знає і не чує. І ось ми вирішили розповісти вам про них, передає «Є!», посилаючись на Marie Claire.

Стів Джобс

Про життя засновника легендарної компанії Apple знято вже багато фільмів. Проте, його біографія продовжує привертати увагу. Новий фільм про Джобса, який вийшов на екрани в цьому році, розповідає про конкретний відрізок його життя – той період, коли Стів відчайдушно хотів знову очолити власноруч створену компанію.

Гра на зниження

Сюжетна лінія розгортається навколо двох молодих людей, які незалежно один від одного передбачили світову фінансову кризу, яка потрясла ринок у 2008 році.

Екстрасенси

Колін Фаррелл у цьому фільмі постав в ролі холоднокровного вбивці, який майстерно приховує власні сліди за допомогою незвичайного дару. Щоб зловити маніяка, поліцейські звертаються за допомогою до екстрасенса, здатного передбачати майбутнє.

І грянув шторм

Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про катастрофу двох нафтових танкерів. Команди кораблів були приречені на загибель, якщо б не співробітники берегової охорони.

Містер Холмс

Навіть будучи вже 93-річним, Шерлок Холмс не перестає займатися детективною діяльністю. На цей раз він вирішує розкрити справу, яка не дає йому спокою ось уже 30 років.