Події
27 листопада 2016
Минувший пекло солдат відкрито звинуватив Савченко в смерті побратимів
Бо було дозволено.
news-image

Учасник АТО, повний кавалер ордена «За мужність» Павло Чайка в прямому ефірі ток-шоу Савіка Шустера безпосередньо звинуватив нардепа Надію Савченко в загибелі його товаришів по службі, які пішли звільняти полонену Савченко і були вбиті.

Також боєць акцентував увагу присутніх в студії на те, що жодному політичному полоненому в Росії не дозволено того, що було дозволено Надії Савченко, тому що за нею стояла політична партія «Батьківщина» і були певні домовленості з владою Росії, пише «Є!» з посиланням на replyua.net.

За словами Павла Чайки, його товариші по службі вирушили на допомогу Надії Савченко і «Айдару», які займалися мародерством, а не воювали з сепаратистами. 

Чому Надія Савченко, називаючи себе офіцером, замовчує про те, скільки хлопців було вбито за те, що вона залишилася жива і відчувала себе комфортно в полоні. Жоден українець, який зараз перебуває в російському полоні чи не знаходиться в таких умовах, які були надані Савченко , - зазначив Чайка.
Чому жоден полонений українець не виходить на суд з тризубом або прапором України? Просто тому що ніхто цього не дозволяє, а Савченко було дозволено, тому що за нею стояла партія «Батьківщина». З Савченко носилися всі, а за десятки українських бійців, які зараз опиняться в полоні ніхто і не згадає , - зазначив боєць.