Київ
28 листопада 2016
Кияни в шоці від вигляду театру на Андріївському узвозі після реконструкції (фото)
Будівлю порівнюють з крематорієм.
news-image

Оновлений муніципальний театр на Андріївському узвозі днями збираються урочисто відкрити, але кияни обурені тим, як виглядає будинок після реконструкції, бо він не вписується  в загальний архітектурний стиль історичної вулиці, передає «Є!»

Біда на Андріївському узвозі. Поки йшло будівництво, всі були переконані, що фасад тимчасовий, "монтажний". Але підходить час відкриття і завісу підняли. Виявилося, що будівлю театру, розташованого в серці старовинного Києва після реконструкції планується запустити в такому вигляді. Те, що ми сьогодні побачили - це дизайн крематорію, промислової вентиляційної системи або 1-2 блоків ЧАЕС, - що радянські інженери і архітектори також реалізували за допомогою чорних кубічних будівель. Але ніяк не театру, розташованого на старовинній, туристичній вулиці столиці України, - пише активіст Ярослав Ємельяненко в групі "Громада Андріївського узвозу" в Facebook.

За словами Ємельяненка, відкриття театру заплановано на 29 листопада.

Архітектура, Мінкульт, де ви? Як можна було схвалити цей проект на Андріївському узвозі? КМДА? Управління туризму? Спонсор "реконструкції" - В'ячеслав Москалевський, директор ROSHEN, ви бачили, що спонсоруєте? Архітектор Олег Дроздов, ви розуміли, для якої вулиці робите проект? Ви вибрали дуже невдалий спосіб прославитися, - обурений киянин.



Читайте також: Волонтер опублікував фреску із маєтка Порошенка
Читайте також: У Росії таксист-грабіжник труїв пасажирів мандаринами з клофеліном
Читайте також: Під час аварії вертольота в Криму загинули люди