Київ
28 листопада 2016
У київській квартирі п'ять років пролежав труп жінки
Сусіди вважали, що жінка поїхала до родичів.
news-image

Київські поліцейські повідомили, що у квартирі на вулиці Лесі Українки вони виявили повішаним власника житла, а у кімнаті під ковдрою знайшли муміфікований труп його матері, яка нібито поїхала до родичів близько п’яти років тому, передає «Є!»

Перевірка цієї квартири проводилася через звернення місцевих мешканців до комунального підприємства, що обслуговує будинок, про підтоплення помешкань на нижчих поверхах. У той же час сусіди повідомили, що на їхні дзвінки ніхто вхідні двері не відчиняє, - розповіли у поліції.

Комунальники провели аварійне відкриття дверей. У квартирі виявили повішаним на люстрі 46-річного хазяїна помешкання.

За попереднім висновком судово-медичної експертизи, чоловік скоїв самогубство.

Обстановка у квартирі не порушена. Крім того, на підлозі під ковдрою виявили муміфіковане тіло жінки без видимих ознак насильницької смерті. Місцеві мешканці розповіли, що у померлого сусіда була матір, 1943 року народження, яка близько п’яти років тому, за його словами, поїхала до родичів, - повідомили у відомстві.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковими кваліфікаціями: самогубство та природна смерть.

Під час розслідування будуть встановлені причини та обставини смерті матері та сина.

Читайте також: У Харкові 20-річний молодик вбив матір
Читайте також: Журналісти знайшли «хатиночку» київської судді, що живе на одну зарплату (відео)
Читайте також: «Маємо споруду, яка зрозуміла архітектору, але не киянам» - у КМДА прокоментували вигляд театру на Андріївському узвозі