Політика
29 листопада 2016
Ляшко жорстоко розкритикував владу за пропозицію впустити мігрантів в Україну
Мін'юст запропонував надати притулок біженця задля отримання безвізу для України.
news-image

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко жорстко виступив проти напливу мігрантів в Україну.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформує «Є!» з посиланням на фраза.юа.

«Які ідіоти керують нашою країною. Представник уряду запропонував в обмін на отримання безвіза добровільно прийняти в Україну мігрантів, від яких Євросоюз не знає як позбутися, - написав Ляшко. - Уже добровільно віддали свою ядерну зброю. Також влада погодилася на догоду європейцям безбожно вирізати і вивозити свій ліс, позбавляючи українців роботи. Тепер вони ще хочуть, щоб у нас біженців було, як сирійців в Німеччині, і щоб ті робили щоденні теракти і гвалтували наших жінок. І все це заради безвіза, який, за великим рахунком, більшості українцям не потрібен».

«На відміну від ідіотів у владі, які проводять політику здачі національних інтересів України, ми пропонуємо жорстку і принципову політику захисту і розвитку України:

1. Якщо Єврокомісія до Нового року не надасть нам безвіз, ми повинні ввести візовий режим для країн Євросоюзу.

2. Мігрантів до нас в Україну не пускати ні за яких умов і ні за які гроші, тому що це нам боком вилізе вже через 10-20 років. Українців побачимо тільки в резерваціях, як індіанців, або в музеях поряд з динозаврами.

3. Надання українського громадянства має бути найбажанішою подією в житті того, хто його отримує. А не так як зараз, коли президент роздає наше громадянство наліво-направо кожному бомжу і злочинцеві. До речі, грузинському Януковичу Саакашвілі Порошенко теж незаконно надав українське громадянство, так як той перебуває в розшуку за вбивства демонстрантів у Грузії. Тому максимум, на що Саакашвілі міг претендувати в Україні, - це на статус політичного біженця. Українського громадянства він повинен бути позбавлений, тому що отримав його незаконно.

4. Ні ліс, ні землю, ні воду ми не можемо розмінювати ні на один безвіз або кредит. Ці природні багатства повинні працювати на всіх українців. Розбазарювати ці багатства - державна зрада і злочин перед майбутніми поколіннями.

5. Замість того, щоб принизливо випрошувати безвізи і кредити, які потім вилазять в офшорах Порошенко, Тимошенко, Гонтаревої, ми повинні створювати робочі місця для українців, долати бідність і стимулювати економічне зростання, орієнтований на національного виробника економічною і грошово-кредитною політикою», - написав Ляшко.

«Коли в українців будуть гідна робота і зарплата, вони самі зможуть дозволити собі поїхати куди завгодно, хоч на Марс яблуні садити», - підкреслив Ляшко.
Читайте також: У Мін’юсті пропонують прийняти мігрантів для прискорення «безвізу» з ЄС