Суспільство
29 листопада 2016
Байкер Хірург попросив Путіна змінити герб Росії
Залдостанову не вистачає радянських символів.
news-image

Лідер «Нічних вовків» Олександр Залдостанов, відомий як байкер Хірург, звернувся до президента Володимира Путіна з проханням додати до герба Росії радянські символи: зірку Перемоги і колосся. Про це у вівторок, 29 листопада, повідомляє RT, передає «Є!»

У своєму листі на ім'я президента РФ, що є у розпорядженні телеканалу, Залдостанов вказав на необхідність «закріпити спадкоємність» між РФ, радянською та імператорською Росією.

Відповідно до представленого «Нічними вовками» макету, герб «є зображенням двоголового орла в променях сонця і в обрамленні колосся. У верхній частині герба - п'ятикутна зірка Перемоги. У кольоровому зображенні державного герба Російської Федерації двоголовий орел, сонце і колосся - золоті; зірка - червона, обрамлена золотою облямівкою».

Об'єднання на гербі царських і радянських символів, відзначається в зверненні, є символічним переосмисленням «кримського консенсусу».

Після того як Володимир Володимирович Путін повернув Росії її перлину - Крим, - до росіян повернулося і почуття гордості. Ми згадали: так, ми великий народ, саме ми здобули перемогу в страшній сутичці з об'єднаною гітлерівською армією Європи. Нехай зараз ліберали, наймити ЦРУ, представники націонал-оранжизму виють, що це все повернення до Радянського Союзу. Називайте як хочете. Ми повертаємо Батьківщину, - підкреслив Хірург.

Нагадаємо, російський герб був затверджений указом першого президента Бориса Єльцина 30 листопада 1993 року.

Читайте також: Син головного тренера «Шапекоенсе» через забудькуватість не потрапив на літак, що зазнав катастрофи
Читайте також: Дружина нардепа-олігарха Константиновського навчає фітнесу в інтернеті
Читайте також: Кличко прокоментував скандальний фасад театру на Андріївському узвозі