Світ
30 листопада 2016
ТОП-5 найгучніших останніх скандалів, в яких фігурували політики (фото, відео)
Всесвітній день сексу.
news-image

Дональд Трамп, Тоні Блер змусили говорити про себе навіть абсолютно аполітичних громадян.

Сьогодні, 30 листопада, відзначається Всесвітній день сексу. Найрезонансніші секс-скандали останніх років, в центрі яких опинялись відомі діячі, передає «Є!», посилаючись на «Главком».

Останній зі скандалів пов'язаний з обраним президентом США Дональдом Трампом.  Все почалося з публікації його вульгарної бесіди про жінок з шоуменом Біллі Бушем. У записі, датованому ще 2005 роком, нинішній кандидат упрезиденти у вельми розкутій манері зізнається, що намагався спокусити заміжню жінку, але у нього «не вийшло». Після оприлюднення запису на Трампа з критикою накинулися як демократи, так і однопартійці-республіканці. Мільярдер в спеціальному відеозверненнівибачився, «якщо хтось образився». Він також заявив, що оприлюднення його скандальних висловів є лише «спробою відвернути увагу від проблем, що стоять перед США».

Одразу після появи відеодекілька жінок у бесідах з різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях. Водночас секс-скандал не завадив мільярдеру стати президентом США.

2014 рік виявився багатим на секс-скандали. На початку того року французький табло їд Closer опублікував матеріал «Секретна любов президента» з фотографіями, які нібито служать доказом таємного зв'язку Франсуа Олланда, який на той час був президентом Франції, та актриси Жюлі Гайе. 12 січня на тлі скандалу перша леді Франції Валері Тріервейлер була госпіталізована, та Олланд не виявив турботи і вже 25 січня оголосив про розрив відносин зі своєю цивільною дружиною Трієрвейлер, які тривали з 2007 року. У кінці серпня 2014 року Олланд оголосив, що збирається одружитися з Гайе. Однак чи виконав він обіцянку, достеменно не відомо.

Однак Тріервейлер не забарилася помститися зраднику: вона опублікувала книгу, яка опустила нижче плінтусу і так невисокий на той момент рейтинг політика. Жінка  змалювала найпікантніші моменти життя з президентом. Вона представила Олланда, що роками здобував імідж «захисника народу», ненависником бідних, який любить обідати в дорогих ресторанах і зневажає злидні. Валері також виставила його холодним і владним егоїстом, який всіляко над нею знущався, стверджуючи, що від неї нічого не вимагається, окрім як «розкішно виглядати». Олланд, за словами Валері, завжди бажав задовольнити тільки свої потреби, ніколи не замислюючись, що вони є у когось ще.

У лютому того ж року в британській пресі з’явилися чутки про те, що колишній прем'єр-міністр Сполученого Королівства Тоні Блер спокусив Венді Ден, дружину свого друга, медіа-магната Руперта Мердока. Приводом для розмов став уривок з щоденника Ден, який став надбанням преси. Вона пише, що сумує за якимсь «Тоні», захоплюється його тілом, ногами, шкірою і очима, а також пристрастю, з якою той виступає.

3_02

Руперт Мердок з дружиною

4_02

Тоні Блер з дружиною

Друзі та колеги Тоні Блера, який, до речі, має дружину, поспішили запевнити, що той не зраджував свого друга і не зраджував дружині. Однак відразу ж знайшлися свідки таємних побачень, що проходили на приватному ранчо Мердоків.За даними Guardian, Руперт Мердок не сумнівається в правдивості чуток.

Чимало галасу у березні 2013 року спричинив секс-скандал у Чорногорії, фігурантом якого став керівник служби фінансового контролю Мирослав Іванішевіч. Причиною скандалу стало відео, що з'явилося в інтернеті, на якому були Іванішевіч в непристойному вигляді і невідома жінка.

Чиновник стверджує, що випадкова коханка давно його шантажує і вимагає взяти опіку над своєю майбутньою дитиною, батьком якого, на її думку, є саме Іванішевіч. Однак сам фігурант факт свого батьківства заперечує.

На відео, яке явно знято прихованою камерою, чиновник відображений в трусах. Дівчини, з якою у нього був інтимний зв'язок, в кадрі немає, але Іванішевіч веде з нею розмову. Він питає: «Тебе можна назвати німфоманкою?», на що його співрозмовниця відповідає: «Мені просто подобається кохатися з тобою».

Звісно, не можна не пригадати гучну історію, в яку потрапив колишній глава МВФ Домінік Стросс-Кан. Покоївка одного з готелів Нафіссату Діалло звинуватила його в 2011 році в зґвалтуванні. Через цей сексуальний скандал Стросс-Кан змушений був покинути пост глави МВФ в травні 2011 року. Пізніше слідчі знайшли в свідченнях жінки нестикування, і в підсумку кримінальне переслідування Стросс-Кана було припинено. Слідом за покоївкою інші жінки звинуватили політика в згвалтуванні, але жодне зі звинувачень доведено не було. Якщо не брати до уваги кінець політичної кар’єри Стросс-Кана, історія закінчилась добре: сторони досягли угоди про врегулювання взаємних претензій.

5_01

Домінік Стросс-Кан та покоївка.