Події
1 грудня 2016
У Черкасах «азовці» запалили фаєри в будівлі ОДА (фото, відео)
Учасники маршу також оголосили свої вимоги до влади: швидке завершення АТО, введення смертної кари за корупцію та зниження тарифів.
news-image

У Черкасах відбулася хода присвячена річниці початку Революції Гідності. Близько півтисячі активістів цивільного корпусу “Азов” пройшли маршем від пам’ятника Богданові Хмельницькому до Соборної площі. Учасники маршу використовували петарди та фаєри, передає «Є!», посилаючись на Інфоміст.

Із облдержадміністрації до «азовців» вийшов голова ОДА Юрій Ткаченко. Активісти озвучили йому свої вимоги до влади. Зокрема, йшлося про швидке завершення АТО, введення смертної кари за корупцію та зниження тарифів.

Також повідомляється, що учасники маршу увійшли до будівлі ОДА, де почали палити з вікон фаєри. Насамкінець вони прибили на двері концеренц-залу «ультиматум» з вимогами.

Нагадаємо, на початку листопада в Черкасах представники місцевих організацій "Автомайдану", "Азова" та "Самооборони" заблокували призначення нового керівника ГУ Національної поліції в області Валерія Лютого. Вони палили під будівлею головного управління шини і пікетували відділок.