Події
2 грудня 2016
Марш Азова в Дніпрі: як це було (ВІДЕО, ФОТО)
Все відбулось мирно.
news-image

У четвер, 1 грудня, по центру Дніпра Маршем Переваги пройшли представники «Азова» і молодь Дніпра.

Про це Інформатору стало відомо на місці подій, передає «Є!».

Цим Маршем дніпряни нагадали правоохоронцям, що до сих пір не покарані «ТІТУШКИ», які били активістів Дніпра за часів Євромайдану. Також не покарані і «беркутівці», які в ніч з 30 листопада на 1 грудня прогнали мирний Майдан в Києві і побили студентів.

«Сьогодні ми, український народ, прийшли запитати у правоохоронців, чому ті, хто 26 січня 2014 року бив нас, патріотів з Дніпра, біля облдержадміністрації, до сих пір не покарані? Чому? Чому. замість того, щоб бути люструвати, багато правоохоронців міняються місцями і посадами. Коли це закінчиться? Закінчити це потрібно нам. Ми з вами, ті, хто пройшов війну на Донбасі, були волонтерам, і важко працював на благо країни, саме ми з вами заслужили право будувати країну », - сказав начальник цивільного корпусу« Азов »в Дніпрі Денис Котенко.

Під час Маршу частина міста була паралізована. Марш почався від пам'ятника Слави і через пр. Гагаріна і вулиці Чернишевського - Святослава Хороброго (Чкалова) рухався в бік будівлі Національної поліції Дніпропетровської області, що на вул. Троїцька (колишня Червона).

Попереду марширують йшли поліція, кінологи, щоб не було провокацій. Чи варто говорити, що будівля Нацполіціі охороняли десятки правоохоронців.

До слова про провокації. Марш пройшов мирно. Хлопці та дівчата вигукували патріотичні гасла, співали Гімн України. А біля будівлі Нацполіціі прочитали «Молитву українського націоналіста».

Після представники «Азова» передали свої вимоги і питання, чому за побиття активістів за часів євромайдан до сих пір не знайдено винних, правоохоронцям. Робилося це під патріотичні пісні.

Власне, після цього всі розійшлися.