Суспільство
2 грудня 2016
Новорічні свята: куди поїхати відпочивати та на чому зекономити
Цього року відпочинок в Карпатах здорожчав на 15-30%.
news-image

До Нового року залишилося вже трохи менше місяця. І зараз українці, які збираються святкувати не вдома, активно планують родинний відпочинок. ТСН з'ясував, куди можна вирушити на новорічні свята та на чому зекономити, передає «Є!»

Багато українців надають перевагу відпочинку в горах. Однак цього року відпочинок в Карпатах здорожчав на 15-30%. Так, щоб зекономити, радять планувати відпустку ще від осені, тому що тоді можна і житло вигідніше знайти, і на квитках зекономити.

Окрім проїзду та житла, значну статтю витрат посідають підйомники, однак економити можна й на них. Якщо ви подорожуєте великою компанією, то можна ділитися на дві групи та користуватися підйомниками навпіл: перша група людей їздить зранку, а інша - у другій половині дня.

Бюджетним також є відпочинок екскурсійного туру, не в горах, а у долині. Проживання, проїзд та сніданок на одну людину коштуватиме від 2500 грн за тиждень.

Заспокоює й Укрзалізниця. Обіцяє, квитків вистачить усім, адже незабаром відкриють продаж проїзних документів ще на 14 додаткових поїздів на Захід України. Серед пунктів призначення – Ужгород, Львів, Чернівці та Рахів.

Для прихильників закордонного відпочинку варто бути готовими до дещо інших цифр.

Найближчі гірськолижні курорти, наприклад, у Словаччині та Польщі готові прийняти вас за орієнтовно 35 тисяч гривень на двох плюс шенгенські візи.

А ось теплі курорти більш доступні. Тиждень у Єгипті на Новий рік з системою "все включено" обійдеться приблизно від 20 тисяч гривень на двох.

Читайте також: «Ми чесно намагалися зберегти шлюб» - подробиці розлучення Потапа та Ірини Горової
Читайте також: СБУ звинуватила Охлобистіна у тероризмі
Читайте також: ДТП у Києві: фура знесла зупинку та перукарню, є постраждалі (фото, відео)