Україна
3 грудня 2016
Шокуюча правда про волонтера Олексія Цістана
Цістан виявився злодієм-рецидивістом з п'ятьма судимостями.
news-image

Наприкінці листопада в Києві затримали за підозрою в пограбуванні відомого волонтера Олексія Цістана, що викликало величезний резонанс. Громадськість не йняла віри, що людина, яка стільки часу допомагала українським бійцям, їхнім родинам, а також переселенцям, може бути злодієм.

Інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

Однак, факт залишається фактом - Цістан, виявився злодієм-рецидивістом з п'ятьма судимостями. Про це пише видання «Обозреватель» , журналісти якого провели власне розслідування.

За даними видання, вперше Олексій Цістан попався на крадіжці в Донецькій області. Тоді йому виповнилось всього 15 років, тому кримінальну справу припинили, оскільки Цістан не досягнув віку, коли настає кримінальна відповідальність – 16 років.

Як повідомляють ЗМІ, Цістан сидів в тюрмі за пограбування два рази по два роки: в 1999 році в Донецьку і в 2001 році в Запоріжжі.

Решта три судимості Цістан відбував за крадіжку. В 2004 році був засуджений в Харкові до півтора року ув'язнення, в 2008 році - в Києві до трьох років, і в 2011 році майбутній волонтер був знову був засуджений в Харкові та відсидів три роки.

Читайте також: Співачка Руслана готова розкрити всю правду про події Майдану