Суспільство
18 грудня 2014
Журналіст з Кірова, який поставив запитання про квас, не був п'яний
Журналіст Володимир Маматов з Кірова, який поставив запитання на прес-конференції Володимира Путіна про квас, не був п'яний.
news-image

У нього загальмована мова, тому що він пережив інсульт, сказала «Російській службі новин» директор обласної інформаційно-аналітичної газети «Репортер'» Ірина Александрова.

«Якщо він поставив це питання, то він узгоджений з редакцією. Він насправді не п'яний, він пережив два інсульти і одну черепно-мозкову травму. У нього трохи загальмована мова », - сказала вона.

Питання президентові Росії задав журналіст з Кіровської області Володимир Маматов. Він говорив про проблеми місцевих виробників прохолодних напоїв, зокрема, квас, поступається таким гігантам, як «Кока-кола». Манери задавати питання викликали веселощі в залі, однак Путін відповів серйозно: «Не знаю, наскільки шкідливий напій« Кока-кола », - почав він, за його словами, фахівці про це сперечаються. - Але те, що у нас є свої національні НЕ алкогольні напої, в тому числі, квас і вода - це факт. І потрібно, безумовно, це просувати », - упевнений глава держави.