Події
5 грудня 2016
У мережі насміхаються з чергового російського літака-утопленика
Черговий літак російських повітряно-космічних сил зазнав катастрофи поблизу берегів Сирії.
news-image

Український сегмент соціальних мереж жваво обговорює черговий провал російських збройних сил, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Так, сьогодні, п’ятого грудня 2016 року, черговий літак російських повітряно-космічних сил зазнав катастрофи поблизу берегів Сирії при спробі посадки на палубу єдиного в РФ авіаносця «Адмірал Кузнецов». Блогер Олександр Коваленко з цього приводу зауважив, що «Адмірал Кузнецов» знищив більше авіації РФ аніж всі сирійські повстанці разом узяті за рік операції.

Кількома годинами пізніше на російському порталі «Life: Новости» з'явилось повідомлення, що комплектуючі авіафінішера, який не спрацював при посадці винищувача, було зроблено на українському заводі. Ця новина викликала новий шквал коментарів з боку користувачів. Так, наприклад, блогер Богдан Карпенко зауважив, що вже почав було переживати за російських пропагандистів – чому й досі не було нічого написано про «український слід». Журналіст Антон Швець спрогнозував, що, якщо «Кузя» потоне, росіяни згадають звідки вони його вкрали (судно «Адмірал Кузнецов» було вкрадене з Миколаївського суднобудівного заводу – ред.). Відтак, блогер Олександр Нойнец, коментуючи цю новину, проголосив: «Тому що слава Чорноморському суднобудівному заводу. Тому що слава Миколаєву. Тому що не хоче «Кузя» у вашому флоті воювати, а хоче скоріше розпастись на шматки і опуститись на дно».