Україна
7 грудня 2016
Онлайн-курси військової підготовки: який їх сенс
Тобто кожен свідомий громадянин України завдяки онлайн-курсам може отримати теоретичну військову підготовку.
news-image

Проект “Вишкіл” стане в нагоді тим, хто ще тільки збирається до лав ЗСУ, вже служить у них, а також усім відповідальним громадянам, що бажають жити в суспільстві, яке завжди спроможне себе захистити. Про це в ефірі “5 каналу” розповів засновник і куратор проекту “Вишкіл” Василь Корсун, інформує «Є!», з посиланням на UNN.

“ Ці курси масові, вони для всіх. Тобто кожен свідомий громадянин України завдяки онлайн-курсам може отримати теоретичну військову підготовку. Ми співпрацюємо і з ЗСУ, але ті курси, які ми будемо робити для ЗСУ, навряд чи будуть у відкритому доступі. Це будуть закриті курси. Зараз ми говоримо про “Вишкіл” — це суспільний продукт, який націлений на масового користувача,”- зазначив засновник проекту.

 

“Курс військової топографії у нас викладає Шмаль Сергій Георгійович — це дійсно зірка військової топографії України. Він особисто навчив десятки тисяч офіцерів та офіцерів запасу. Тому якщо в армії хтось серйозно вивчав військову топографію, то обов’язково його знають,” — додав він.

 

Читайте також: Знайшли винуватця у смерті 18-річної жительки м.Львів