Київ
7 грудня 2016
«Як перетворити ідею в успішний бізнес» - захід для київських студентів
Участь у програмі безкоштовна.
news-image

Департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації та «Києво-Могилянська Бізнес Школа» запрошують студентів вищих навчальних закладів до участі у дводенній програмі «Як перетворити ідею в успішний бізнес», передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Проект спрямований на отримання знань і практичних навичок, необхідних для реалізації бізнес-ідей та start-up проектів (чинники успіху нового бізнесу, робота в команді, виявлення потреб клієнтів, особливості фінансів на старті, мистецтво презентацій).

Висококваліфіковані викладачі-практики, фахівці в сфері підприємництва поділяться знаннями та власним досвідом створення та управління бізнесом.

Участь – безкоштовна, кількість місць обмежена.

Щоб стати учасником потрібно заповнити анкету, за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1RXrMGsRXCPWK2KbY5NRwbToxE3GWcTb76QgzgaO9boU. За результатами розгляду анкет буде відібрано 50 учасників програми.

Дата та місце проведення: 20-21 грудня 2016 року в приміщенні Національного університету «Києво-Могилянська академія». За результатами навчання учасникам видається сертифікат.

тел.: 235-71-18

Читайте також: Названо найкращі фільми 2016 року
Читайте також: Нардепи хочуть зробити католицьке Різдво неробочим днем
Читайте також: Від Depeche Mode до ОЕ: як змінювалися музичні смаки українців - дослідження