Події
8 грудня 2016
Поліція затримала злочинців, що викрадали людей із метою вимагання
До складу групи входили чоловіки віком від 21-го до 24-х років.
news-image

У Кременчуці поліція затримала злочинну групу, що займалася викраденням людей із метою вимагання, передає «Є!» із посилання на поліцію Кременчука.

Повідомляється, що затримано четверо місцевих мешканців, які  обґрунтовано підозрюються у скоєнні тяжких злочинів на території міста Кременчук.

Учасники групи вивозили потерпілих за межі міста та в подальшому вимагали кошти від рідних, або ж в цей період скоювали крадіжки з помешкань осіб, яких викрали. Організатором даної групи є 22-річний кременчужанин. Також до складу групи входило ще троє чоловіків віком від 21-го до 24-х років, - зазначив начальник поліції Полтавщини Олег Бех.

Поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків та вилучили речові докази - зброю, одяг, кошти, автомобілі та інші речові докази.

Встановлено, що затриманими скоєно понад 15 епізодів кримінальних правопорушень різного ступеню тяжкості. Більшість потерпілих були залякані затриманими та не повідомляли про скоєння злочинів відносно них в органи поліції.

На сьогодні робота по документуванню протиправних дій даного угрупування триває.

За фактами протиправної діяльності відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка), частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), статтею 189 (вимагання), 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Читайте також: Дипломат-контрабандистка Ліщишин оскаржує звільнення з МЗС
Читайте також: Літак із Києва посадили в Росії через п'яного дебошира
Читайте також: Маккейн зібрався до України