Київ
9 грудня 2016
«Люди бояться відпочивати в Гідропарку» - Віталій Кличко
Мер Києва пообіцяв перетворити Гідропарк та Київський зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня.
news-image

За кілька років ми перетворимо столичний Гідропарк та Київський зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня. Про це в ефірі телеканалу «News One» заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає «Є!»

Гідропарк – може бути чудовою зоною відпочинку, однак люди там зараз вже просто бояться відпочивати. Там продають алкоголь, шашлики, і іноді там просто страшно ввечері пройти. І ми зробимо все, аби змінити це місце!

У нас є багато пропозицій та концепцій того, як зробити з Гідропарку зону сімейного відпочинку. Я впевнений, що Гідропарк стане «магнітом» не лише для киян, а й для гостей міста, які зможуть там з комфортом провести час, - наголосив Віталій Кличко.

Віталій Кличко також розповів, що вже у найближчі кілька років і Київський зоопарк стане звіринцем європейського рівня.

Коли я спілкувався з директором берлінського зоопарку, то він мені сказав: якщо людина приходить в зоопарк і співчуває тваринам – це не зоопарк. Ми вже розробили концепцію реконструкції Київського зоопарку, і за 2-3 роки зможемо зробити зі столичного звіринця зоопарк європейського рівня. Впевнений, це місце стане одним з улюблених місць для дітей та всіх тих, хто любить тварин, – підкреслив міський голова.
Читайте також: Білл Гейтс назвав книги, що вразили його у 2016 році
Читайте також: У Кличка відкрили новий приватний автовокзал та анонсували закриття трьох старих державних
Читайте також: Троєщину і Севастопольску площу планують з’єднати