Політика
9 грудня 2016
В Росії радник Трампа назвав історію подій в Україні та зокрема в Криму прикладом «підроблених новин»
Він також зауважив, що санкції щодо Росії більше зашкодили західному бізнесу.
news-image

Як повідомило видання РИА.Новости, радник виборчого штабу обраного президента США Дональда Трампа Картер Пейдж назвав "катастрофічним" рівень дезінформації, на якій будувалися рішення зовнішніх гравців по Україні і Криму, передає «Є!»

Пейдж назвав історію подій останніх років в Україні в цілому і в Криму зокрема одним з найбільш кричущих прикладів "підроблених новин" за останній час.

Я впевнений, що будуть нові можливості для подолання цих помилкових уявлень і невірного вектора, який був встановлений для України, - заявив Пейдж, відповідаючи на питання про те, чи буде, на його погляд, нова адміністрація США реалізовувати політику визнання приєднання Криму і яку роль буде українське питання грати в політиці кабінету Трампа.

Нагадаємо, Трамп, ще бувши кандидатом в президенти, пообіцяв у разі свого обрання розглянути питання визнання російського статусу Криму.

Також Пейдж розповів про мету свого візиту в Москву. За його словами, можливості співпраці з російським приватним сектором найближчим часом будуть максимально сприятливими і він працює над низкою потенційних проектів в цій сфері.

Радник Трампа прокоментував приватизацію "Роснефти", зазначивши, що угода показує, що санкції Заходу більше зашкодили не російській компанії, а західному бізнесу.

Американські, так само як і європейські компанії високо зацікавлені в поверненні на російський ринок. Їх інтерес зачіпає широкий спектр секторів, - додав Пейдж.

Пейдж в четвер прибув до Москви, щоб провести кілька зустрічей з підприємцями і політиками. Він уточнив, що залишиться в Москві до 13 грудня.

Читайте також: Азаров прокоментував знайдені «скарби»
Читайте також: «Коли її син вже помер з голоду, Влада запрошувала подруг у гості» - подруга горе-матері
Читайте також: Моуріньо: У наступному сезоні «Зоря» знову гратиме у Лізі Європи