Події
9 грудня 2016
Гарік Корогодський подавсь на конкурс з вибору глави Одеської обладміністрації
Він зазначив, що обіцяє працювати добре.
news-image

Український бізнесмен Гарік Корогодський намір взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади голови Одеської ОДА. Про це сам Когородский написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!», посилаючись на Страна.

«10 днів тому, 30 листопада, президент оголосив конкурс на заміщення вакантної посади Одеської ОДА. Ви будете сміятися, але я таки прийняв рішення брати участь. Без усяких консультацій з партіями, АП і особисто товаришем Шульбертом. Підготував документи згідно з вимогами, знайшов рішення з громадянством, офіційне, без відмови від ізраїльського», - написав Корогодський.

Він зазначив, що обіцяє працювати добре.

«Два питання здивували. 1.Чи знаєте ви, що в наш комп'ютерний вік два великих документа потрібно заповнювати від руки? Ручкою по папері, ага? Півтори години майбутнього Губера псу під хвіст. 2. За вказаним в розпорядженні телефоном другий день ніхто не відповідає. За вказаною електронною адресою другий день ніхто не відповідає. Інших реквізитів для подачі, дорогі члени комісії, у мене для вас немає. Допоможіть, люди добрі, контактом. Працювати обіцяю добре, навіть дуже», - підкреслив бізнесмен.