Суспільство
12 грудня 2016
Українець у Таїланді цілий рік бомжував на пляжі
Рідні чоловіка самоусунулися від процесу придбання йому авіаквитків.
news-image

Консульство України в Таїланді допомогло українцю, який майже рік жив на пляжі в Таїланді і не мав навіть верхнього одягу, повідомляє Світ.uа.

Українця затримали на пляжі в Паттайї, бомжував. За рішенням тайського суду він був доставлений в міграційний розподільник в Бангкок, де очікував депортації із забороною повторного в'їзду в Таїланд, - повідомив керівник консульського відділу посольства України в Таїланді Олександр Зуб.


За його словами, чоловік прострочив свою візу на 337 днів і днями буде депортований в Україну. Одяг для нього збирали представники українського посольства.
 

Його рідні самоусунулися від процесу придбання йому авіаквитків, незважаючи на наші дзвінки на прохання цього громадянина. Завдяки волонтерам, які придбали квитки, стало можливим його повернення. Він також попросив одяг... Безумовно, ми не можемо займатися його одягом, оскільки у нього в Росії проживає мати - молода і дієздатна, а також сестра в Україні, які повинні цим займатися безпосередньо. Але я вирішив допомогти по-людськи, і ми закупили йому верхній одяг, - розповів Зуб.

Стан українця - нормальний. У взаємодії з офіцерами тайського Імміграційного бюро посольство стежить за його здоров'ям.

Чоловік хоче Новий рік зустрічати в Україні з друзями, тому й поспішає вилетіти вже до 20 грудня до Києва.

Читайте також: Бойовик «ДНР» намагався сховатися від своїх подільників, але потрапив до СБУ (відео)
Читайте також: Просто диво. Хлопчик вижив після падіння у 50-метровий колодязь (фото)
Читайте також: Ліга чемпіонів: результати жеребкування 1/8 фіналу