Київ
13 грудня 2016
Киянин прийшов на побачення з малознайомою дівчиною та потрапив у пастку грабіжників
Одного зловмисника затримано.
news-image

Як повідомили у київській поліції, близько 23-ї години вечора 25-річний киянин домовився про побачення з малознайомою дівчиною. Проте в обумовленому місці на вулиці Набережно-Корчуватська його чекала група молодиків: вони забрали у киянина куртку, мобільний телефон і гроші, передає «Є!»

Потім двоє нападників обшукали салон авто потерпілого, але, крім гайкових ключів, нічого не знайшли. Після цього вони втекли в невідомому напрямку.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. Чоловік надав поліцейським загальний опис грабіжників.

У коло підозрюваних потрапило п’ять молодиків віком від 18-ти до 22-х років. Потерпілий серед доставлених до місцевого управління впізнав лише одного: це - 18-річний парубок із Донецької області. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього набір гайкових ключів. У скоєному злочині молодик зізнався, - повідомили у поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Він очікує на обрання міри запобіжного заходу, перебуваючи в ізоляторі тимчасового тримання. Його спільників встановлюють.

Читайте також: Як «злодія в законі», «коронованого» в Петербурзі, з України видворяли (відео, фото)
Читайте також: У Солом’янському районі буде створено новий парк відпочинку
Читайте також: Посольство Росії у Литві розсилає місцевим мешканцям листи із запрошенням переселятися до Росії (фото)