Події
14 грудня 2016
«Я не розумію, як я тут опинився» - суддя з Ужгорода вже вдруге тікав від патрульних (відео)
Під час першого затримання вміст алкоголю в крові судді перевищував норму в 11 разів.
news-image

Вже вдруге за рік суддю Ужгородського міськрайонного суду  патрульні зупинняють у станні спянінння, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію Закарпаття.
Вчора ввечері близько 20:45 під час патрулювання ужгородські патрульні на вулиці Собранецькій помітили сріблястий BMW Х5 із забрудненим заднім номерним знаком. Патрульні вирішили зупинити автівку, однак законну вимогу полісменів у гучномовець водій проігнорував і, швидко рушивши, почав тікати.

Водій влаштував гонитву, піддаючи небезпеці інших учасників дорожнього руху.

Втікачем виявився суддя, якого влітку патрульні поліцейські Мукачева вже зупиняли, однак суд не прийняв жодного рішення по керуванню суддею напідпитку, оскільки зійшли терміни розгляду справи.

Патрульні допустили, що водій був нетверезим, однак у диспансері це не підтвердили.

Натомість поведінка судді абсолютно не відповідала обстановці, будучи збентеженим, він не розумів де і чому знаходиться та постійно смикався, що викликало підозри на стан наркотичного сп’яніння, після чого у чоловіка взяли відповідні проби для аналізів. З огляду на неодноразові рішення на користь водіїв, звичайно, рішення лікарів може бути очевидним. Сподіваємося на об’єктивну, незалежну, неупереджену оцінку лікарів та на підтримку і розуміння в цій ситуації суспільства, - зауважили поліцейські.


Як повідомляє видання Цензор.НЕТ з посиланням на PROSUD, вперше Михайло Ротмістренко був затриманий за аналогічне порушення 17 серпня 2016 року. Тоді вміст алкоголю в його крові перевищував норму в 11 разів.

Такжо видання повідомило, що Ротмістренко подав документи для призначення суддею довічно. У березні 2015 року Вища кваліфікаційна комісія суддів дала йому відповідну рекомендацію

Читайте також: У Києві під час шахрайських схем використовують образ «вагітної жінки»