Суспільство
14 грудня 2016
П'яна мешканка Краматорська народила двох мертвих дітей
Зараз в Краматорському суді розглядається справа щодо позбавлення краматорчанки батьківських прав.
news-image

Поліція Краматорська Донецької області проводить перевірку за фактом смерті двох немовлят, передає «Є!», посилаючись на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області. 

Краматорчанка, яка народила дівчаток-близнят, зловживала спиртними напоями і тиждень до пологів перебувала в стані запою.

"13 грудня в пологовий будинок була доставлена ​​п'яна 32-річна жінка, у якої почалися пологи, і вона вдома народила одну дитину, яка виявилася мертвою. Другу дитину жінка народила вже в медичному закладі, однак вона теж була мертвою", - відзначили в прес-службі.



У жінки вже є шість дітей, наймолодшому з яких всього 9 місяців. 

"Вона веде антисоціальний спосіб життя, зловживає спиртним і не приділяє уваги вихованню дітей. Ця родина перебуває на обліку в службі у справах дітей Краматорського виконкому. За рішенням виконкому в квітні 2016 року діти були поміщені в притулок для дітей, а молодша дитина - в дитячий будинок", - підкреслили в прес-службі.

 

Зараз в Краматорському суді розглядається справа щодо позбавлення її батьківських прав. 

Попередньо встановлено, що за шість днів до трагедії жінка прийшла в гості до знайомих, які живуть в селі Красноторка. 

"Весь цей час вона вживала спиртні напої, а останні півтори доби скаржилася на болі в животі, але не припиняла пити. 13 грудня господарі будинку в черговий раз вийшли для того, щоб купити спиртне, а коли повернулися, то побачили, що жінка народжує, поруч з нею знаходиться дитина без ознак життя", - сказали в прес-службі.

 

Зараз жінка перебуває в реанімації в непритомному стані. 

За фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст.115 ч.2 п.1 Кримінального кодексу. Проводиться перевірка. 

6 грудня повідомлялося, що в Києві 20-річна мати залишила своїх маленьких дітей на дев'ять днів без нагляду, в результаті її син помер.