Суспільство
15 грудня 2016
На Рівнинщині працівники МВД випадково постраждали від вибуху
Троє працівників сервісного центру МВС, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем з Острога в Рівному, стали випадковими свідками того, що сталося.
news-image

Приватні підприємці з Нетішина Хмельницької області направлялися на автомобілі Ford в Рівному. Поблизу села Гільча-1 подружжя зупинилися, щоб замінити колесо. В цей час до них під'їхали «Жигулі» і перегородили дорогу. З салону вийшли четверо невідомих в масках. Один з нападників відразу вистрілив по автомобілю подружжя, інший побив чоловіка і велів віддати сумку з грошима, в якій знаходився один мільйон гривень, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Інформує «Є!», з посиланням на fakty.ua.


Троє працівників сервісного центру МВС, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем з Острога в Рівному, стали випадковими свідками того, що сталося. Вони помітили на узбіччі чоловіків в масках, які били і погрожували зброєю двом людям. Нападники, помітивши поліцейську машину, тут же спробували сховатися на своєму автомобілі і попрямували в сторону селища Мізоч. Працівники сервісного центру почали переслідувати зловмисників. Поблизу села Озірко, злочинці зупинилися і кинули в службове авто молоток, який потрапив в лобове скло, а слідом гранату. Пролунав вибух. Однак і на цьому злочинці не зупинилися - вони почали стріляти і тільки потім кинули свій автомобіль і зникли в невідомому напрямку.


- 43-х річного начальника територіального сервісного центру № 5641 госпіталізували в Рівненську обласну лікарню з

тілесними ушкодженнями у вигляді множинних ран в результаті вибухової травми, а також травмою голови і попереку, - повідомив «ФАКТАМ» заступник начальника Здолбунівського відділення поліції Ігор Коцюбинський.
- Двоє його колег, які перебували в автомобілі, не постраждали.

 36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забій голови, струс головного мозку. За фактом розбою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 187 Кримінального кодексу України. Зараз ведуться активні пошуки злочинців. По тривозі піднято весь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів, а також групи реагування патрульної поліції. Поки знайти зловмисників не вдалося

Читайте також: Комаровський зазначає про грип: «Щепитися не пізно ніколи!»