Резонанс
15 грудня 2016
Троян заперечує причетність Крищенка до трагедії в Княжичах
У свою чергу, міністр внутрішніх справ Аваков заявив, що генпрокурор може давати кадрові поради тільки в межах свого відомства.
news-image

Виконуючий обов'язки керівника Національної поліції Вадим Троян не вважає начальника Головного управління Нацполіції Києва Андрія Крищенка причетним до перестрілки між поліцейськими в Княжичах Київської області. Про це він повідомив журналістам, передають Українські Новини, повідомляє «Є!»

Чому повинна бути відставка Крищенка? Я не вважаю, що Крищенко прямо причетний до того, що сталося, - відреагував Троян на заклик генерального прокурора Юрія Луценка звільнити Крищенко з посади.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Луценко може давати кадрові поради тільки в межах свого відомства.

Також Троян повідомив, що матеріали службового розслідування по цій перестрілці Нацполіція передасть до Генпрокуратури наступного тижня. Після цього Генпрокуратура зможе оприлюднити прізвища керівників поліцейських, причетних до трагедії.

Як повідомлялося, 4 грудня 5 поліцейських загинули в результаті перестрілки один з одним в Княжичах. Зокрема, загинули 2 співробітники поліції охорони, 2 оперативних працівника поліції Києва і 1 боєць спецназу КОРД.

Генеральна прокуратура підозрює у службовій недбалості керівників поліцейської спецоперації.

Читайте також: Аваков заявив про п'ятьох кандидатів на пост нового глави Нацполіції
Читайте також: Масштабне займання на пивзаводі у Чернівцях: рятувальники залучили пожежний поїзд
Читайте також: Студія «Квартал 95» знімає містичний серіал про готель з привидами