Суспільство
15 грудня 2016
Дочка мера Дніпра хвалиться красивим життям (фото)
Катя Філатова любить ділитися фотографіями в соціальних мережах.
news-image

Єдина дочка мера Дніпра Катя Філатова, як і більшість сучасних дівчат, любить ділитися фотографіями в соціальних мережах, передає «Є!» із посиланням на 49000.com.ua.
Дивлячись на фото красуні можна зрозуміти, де вона подорожує, які бренди любить і якій їжі віддає перевагу.
Зокрема, дівчині подобається одяг та аксесуари від Шанель та Ів Сен Лорана, а для того, щоб оновити гардероб, вона відправляється на Паризький тиждень моди.
Взагалі Катя любить подорожувати. Тільки в цьому році в її Інстаграмі можна побачити численні фото з яхт в Монако (там спадкоємиця відзначала 22-річчя) та іспанської Ібіци, з вечірок у французьких Каннах і Монте-Карло.
Також дівчина відпочивала на італійських островах Сардинія і Пантеллерія, а на острові Капрі відкривала пляшку Дон Періньон (ціна однієї пляшки від 5 до 10 тисяч гривень, в залежності від року випуску шампанського).
Є в соціальній мережі дочки мера і фото з елітних готелів. Так, ніч у 5-зірковому міланському готелі «Palazzo Parigi Milan Hotel & Grand Spa», в якому позує Катерина, обійдеться від 16 тисяч гривень, і це найдешевший номер. Люкс буде коштувати від 35 тисяч гривень за ніч.
Недешево обійдеться і відпочинок в паризькому готелі Four Seasons Hotel George V Paris. Ціна простого номера тут стартує від 1000 євро, люкс обійдеться більше ніж 2 тисячі.
У Стамбулі Катя Філатова оселилася в Ciragan Palace Kempinski Istanbul (ціна простого номера - 10 тисяч гривень за ніч, люкс - від 40 до 60 тисяч).
Варто сказати, що Катя веде відносно здоровий спосіб життя. На фото поруч з коктейлями та дорогим шампанським сусідить веганська їжа.

Від мами дівчина успадкувала любов до бігу, що показала, взявши участь в Екомарафоні у вересні. Дівчина пробігла дистанцію 5 км.