Політика
18 грудня 2016
Донеччина: журналісти влаштували бійку на виборчій дільниці
До правоохоронців звернувся 41-річний чоловік з повідомленням про те, що невідомий на виборчій дільниці намагався спричинити йому тілесні ушкодження.
news-image

Під час місцевих виборів в об'єднаних територіальних громадах в місті Миколаївка Донецької області представник одного з видань намагався побити іншого.

До правоохоронців звернувся 41-річний чоловік з повідомленням про те, що невідомий на виборчій дільниці намагався спричинити йому тілесні ушкодження, інформує «Є!» , з посиланням на ТСН.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, встановила, що між заявником та іншим чоловіком виник конфлікт, після чого потерпілий звернувся до поліції", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, обидва чоловіки є представниками видань з різних областей України. Наразі за даним фактом ведеться перевірка. Нагадаємо, у неділю, 18 грудня, виборці у 143 об'єднаних територіальних громадах голосують на перших місцевих виборах у 22 областях України.

Так, мають обрати  76 сільських голів, 46 селищних голів, 21 міського голову, а також відповідні місцеві ради та одного старосту. Дільниці закриються о 20:00 18 грудня.

Читайте також: Потужний обстріл із мінометів і гармат у маріупольському напрямку: повідомляє Міноборони