Події
18 грудня 2016
Напад на поодиноких пікетувальників у Санкт-Петербурзі
Активісти планують продовжити безстрокову акцію "Стратегія-18", яка відбуватиметься по 18-тих числах щомісяця.
news-image

У Санкт-Петербурзі стався напад на активістів, які виступали проти репресій у Криму, є травмований, інформує «Є!», з посиланням на UNN.

"Сьогодні в Санкт-Петербурзі пройшов пікет на мою підтримку проти незаконних дій слідчого ФСБ в Криму", - написав М.Полозов, додавши відповідні фото.

Крім того, у Санкт-Петербурзі відбудеться акція на підтримку кримських татар. Як повідомив Дінар Ідрісов у Facebook, під час мітингу на активістів був здійснений напад.

"У Пітері бити. Напад на поодиноких пікетувальників, які виступали проти репресій в Криму, стався в Петербурзі. Один травмований. Поліція бездіяла", - повідомив він.

Нагадаємо, активісти планують продовжити безстрокову акцію "Стратегія-18", яка відбуватиметься по 18-тих числах щомісяця.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це “відновленням історичної справедливості”.

Читайте також: «Майдан» по-польськи: до Варшави з усієї країни стягують поліцію