Події
18 грудня 2016
Суд над 17-річним хлопцем, який наїхав на 4-річну дитину (фото)
17-річний парубок, який керував мотоблоком скоїв наїзд на 4-річного хлопчика.
news-image

На Хмельниччині 17-річний парубок на мотоблоку 24 серпня наїхав на 4-річного хлопчика. Тоді з множинними травмами і скальпованою раною голови дитину госпіталізували.

Інформує «Є!», з посиланням на UNN.

Наразі батько травмованого Назара заявив, що "після ДТП слідчий халатно провів розслідування і незаконно закрив кримінальне провадження" 28 жовтня.

 Про це кореспонденту УНН розповів батько дитини Віктор Васильович.

Проте батьки написали скарги до обласної прокуратури і поліції. На завтра, 19 грудня, призначено перше засідання у цій справі.

Подія сталась 24 серпня у селі Вовковинці Деражнянського району. 17-річний парубок, який керував мотоблоком скоїв наїзд на 4-річного хлопчика. З множинними травмами і скальпованою раною голови дитину було госпіталізовано до реанімаційного відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. А після дитина тривало лікувалася.

Нині, за словами батька Віктора Васильовича, хлопчик потребує складної операції по відновленню волосяної покрівлі голови і реабілітації.

“Весь цей час ми чекали виклику на медико-судову експертизу чи суд. А нещодавно дізналися, що слідчий Деражнянського відділу поліції прийняв рішення про закриття справи. Ми лише 6 грудня ледь допросилися письмового рішення. І тоді ж дізналися, що травми нашого хлопчика легкого ступеня. А ми ще маємо пережити складну операцію. У дитини на обличчі шрами. Написали скарги до обласної прокуратури і обласної поліції. На завтра, 19 грудня, призначено перше засідання у Деражнянському суді. Дуже сподіваємось, що суддя буде більш уважно вивчати всі обставини і документи, і розслідування продовжить вже інший слідчий”, — розповів Віктор Васильович.
Читайте також: В Ємені смертник підірвав себе біля групи військових