Світ
22 грудня 2014
Елтон Джон одружився
На весілля запросили п'ятдесят найближчих молодятам людей. Серед гостей - футболіст Девід Бекхем з дружиною Вікторією, актриса Елізабет Херлі і рок-музикант Оззі Осборн зі своєю дружиною Шарон.
news-image

Британський музикант Елтон Джон у неділю одружився зі своїм партнером Девідом Фернішем, пише "Є"(єдність.інфо) із посиланням на ВВС.

Весілля відбулося у будинку зірки світової естради у Віндзорі рівно через дев'ять років після укладення громадянського союзу Елтона Джона та Девіда Ферніша.  Елтон Джон опублікував в Instagram фотографію, на якій зображений він сам і його партнер у момент, коли вони підписували документ про укладення шлюбу.

"Юридичну частину закінчено. Тепер - святкування!" - написав відомий співак.

Будинок Елтона Джона у Віндзорі розташований зовсім поруч із Віндзорським замком, де королева Єлизавета Друга проводить більшість свого часу. На весілля запросили п'ятдесят найближчих молодятам людей. Серед гостей - футболіст Девід Бекхем з дружиною Вікторією, актриса Елізабет Херлі і рок-музикант Оззі Осборн зі своєю дружиною Шарон.

Однак співак також запросив усіх охочих бути присутніми на церемонії віртуально.  Запрошення всьому світові зробили через Instagram, де Елтон Джон пообіцяв викласти усі найцікавіші моменти церемонії одруження.

Відомий своїм марнотратством співак цього разу запланував доволі скромні урочистості: гостей пригощатимуть канапе і глінтвейном - традиційним напоєм в Англії для цієї пори року.

Вважають, що відповідальну роль носіїв кілець молодята довірили своїм синам - трирічному Захарію та Елайджі, якому скоро виповниться два роки.  Раніше сер Елтон опублікував в Instargram фотографію двох пар дитячих черевичок біля палаючого каміна з написом: "Наші маленькі носії кілець міцно сплять, а їхні черевики начищені і готові до завтрашнього свята".

Сер Елтон Джон і Девід Ферніш, які мандрують між своїми маєтками в Англії, Беревлі-Хіллз, Атланті, Венеції і Ніцці, уклали цивільний союз, як тільки його офіційно дозволили у Британії у 2005 році, проте разом вони вже 21 рік.

У березні 2014 року в Англії та Уельсі легалізували одностатеві шлюби, а минулого тижня той закон ухвалила й Шотландія.