Події
20 грудня 2016
В Києві втікачі відкрили вогонь по поліції (відео)
У Києві патрульні, переслідуючи автомобіль з озброєними людьми, відкрили вогонь у відповідь.
news-image

У Києві патрульні поліцейські, переслідуючи автомобіль з озброєними порушниками, застосували зброю, передає «Є!», посилаючись на прес-службу поліції Києва на сторінці в Facebook.

Так, 20 грудня, служба 102 отримала виклик про підозрілий автомобіль Honda на вулиці Пріорській. Заявники припустили, що в салоні авто перебувають озброєні люди.

"За вказаною адресою інспектори виявили описаний транспортний засіб. На вимогу патрульних надати документи громадяни відповіли відмовою — водій автомобіля Hondа раптово натиснув на педаль газу. Авто рушило та зачепило патрульного поліцейського", - йдеться в повідомленні.

Під час переслідування почалась перестрілка між охоронцями порядку та втікачами. Інспектори двічі поцілили у колеса Honda, патрульний автомобіль також отримав ушкодження від куль правопорушників.

"За деякий час водій автомобіля-втікача втратив контроль над керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Порушники вибігли з авто та втекли у невідомому напрямку. В салоні їхнього авто виявили предмети, схожі на зброю", - повідомили в поліції.

Зараз всі сили столичної поліції зосереджені на пошуку стрільців. На місці події працює слідчо-оперативна група.

У салоні, окрім кермувальника, знаходились троє пасажирів, один з порушників дістав поранення.