Події
22 грудня 2016
В Москві біля метро «Коломенська» стався вибух
В результаті НП постраждали чотири людини.
news-image

Четверо робітників постраждали під час вибуху в підземному переході станції метро "Коломенська" на півдні Москви, повідомляє ТАРС, передає «Є!»

Вибух стався в підземному переході біля станції метро "Коломенська"на проспекті Андропова. Важкі травми і опіки отримали двоє людей, ще у одного потерпілого поранення середньої тяжкості, - розповіли в екстрених службах.

Повідомляється, що в момент вибуху в південному переході станції знаходилися тільки робочі, так як він закритий на ремонт.

Госпіталізовані двоє робітників.

Після вибуху виникла пожежа на площі 5 кв. метрів. В даний час вона ліквідована. На місці працюють пожежники і бригади швидкої допомоги.
Місце вибуху оточене співробітниками поліції, вхід в перехід закритий. Вибухом вибито скло і зруйновані металеві конструкції з двох сторін переходу, що реконструюється. Також вибито скло як мінімум ще в одному вестибюлі переходу на іншому боці перехрестя.

За даними МНС, сама станція працює в звичайному режимі.

У прес-службі ГУ МНС по Москві заявили, що в переході вибухнув газовий балон. У правоохоронних органах, в свою чергу, повідомили, що причиною вибуху стало порушення правил безпеки при проведенні зварювальних робіт.

Кримінальної підоснови у вибуху немає. Причина - розгерметизація газового балона при проведенні зварювальних робіт через порушення техніки безпеки, - сказало джерело.

Читайте також: Кужель облила Мосійчука водою на ток-шоу (відео)
Читайте також: Російські хакери відстежували українську артилерію через програму на Android
Читайте також: Курс валют на 22 грудня