Київ
22 грудня 2016
У Києві «працювала» банда, що скоювала напади на кур'єрів піцерій
Зловмисники замовляли продукти харчування, а коли представник доставляв товар – нападали на нього у під’їзді.
news-image

Як повідомили у столичній поліції, на початку липня в поліцію Солом’янського району надійшло повідомлення про пограбування кур’єра однієї з піцерій, передає «Є!»

Потерпілий повідомив, що піднявся на п’ятий поверх будинку, де на нього напали двоє чоловіків: один із них вхопив його за шию, а інший у цей час відібрав замовлення, телефон і гроші. Згодом протягом місяця правоохоронці отримали ще п’ять аналогічних повідомлень, - йдеться в повідомленні відомства.

Згодом у результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід нападника, а відтак затримали його. Ним виявився місцевий житель, який у минулому три роки провів у в’язниці за скоєння крадіжки (звільнився у 2013 році).

У скоєному чоловік зізнався. Матеріали щодо його спільників виділені в окремі кримінальні провадження. Сума завданих потерпілим збитків становить більше 25000 гривень.

Солом’янський районний суд визнав киянина винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 с. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Йому призначили покарання у вигляді семи з половиною років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: На Донеччині в сауні згоріли троє чоловіків
Читайте також: Журналіст розповів про розкішний корпоратив фіскальної служби на тисячу осіб
Читайте також: Клімкін заявив про підготовку запровадження візового режиму з Росією