Суспільство
23 грудня 2016
У Ніжині батько порізав ножем дорослого сина-військовослужбовця
Триває досудове розслідування.
news-image

Вчора, 21 грудня, до поліції надійшло повідомлення від фельдшера Ніжинської центральної міської лікарні про госпіталізацію до хірургічного відділення лікарні місцевого жителя, військовослужбовця за контрактом однієї з частин Ніжина, передає «Є!», посилаючись на Поліцію Чернігівщини на своїй сторінці у Facebook.

Медики діагностували у пораненого ножове проникаюче поранення черевної порожнини. Поліції постраждалий пояснив, що тілесні ушкодження отримав внаслідок сварки з батьком за місцем проживання.
Додому до родича негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що того дня непрацюючий батько в ході сімейної сварки з сином вдарив його ножем в живіт.

Під час огляду місця події експерт вилучив сліди речовини бурого кольору, ніж та одяг потерпілого.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) — карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.