Політика
23 грудня 2016
Вадим Рабинович: Кредит МВФ за дві години піде на покриття відсотків за попередні
Політик вважає, що Україна повинна відмовитися від чергового траншу МВФ.
news-image

Про це народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович заявив в ефірі на каналі «112 Україна», передае «Є!».

Політик вважає, що Україна повинна відмовитися від чергового траншу МВФ, тому що ці гроші відразу ж підуть на погашення відсотків за попереднім кредитом, а борги віддаватимуть діти і внуки українців.

«Транші МВФ нам не просто не потрібні, а вони нам на шкоду. Тому, що наші діти і внуки будуть віддавати ці борги. Яка проблема у МВФ дати нам шанс? Ми зробили все, що треба: ухвалили бюджет убивства країни, дали команду, щоб Карпати в вирубаному вигляді їхали в Європу, знищили чергові банки. Яка проблема дати нам, як в минулий раз, транш? »- Запитує парламентарій.

За його словами, через пару годин, після того як уряд отримає транш, його використовують на покриття відсотків за попередні кредити МВФ.

«Вони (кредити. - Авт.) Нам не потрібні. Новий бюджет не дає нам розвиватися. МВФ нехай свої гроші забере собі. Прийняти цей бюджет їм сьогодні важливо було, тому що завтра вже роз'їхалися б всі. Тепер вони можуть вже банкувати починати, от і все », - резюмує лідер партії« За життя ».

"Цей бюджет - це ще більший удар по кишені людей, ще більше знецінення гривні. Цей парламент не має права на існування ", - повідомив політик, додавши ще більш критичні висловлювання до закладеного в бюджет на наступний рік середньозважений курс на рівні 27,2 за один долар.

Нагадаємо, раніше Вадим Рабинович заявляв, що за націоналізацію найбільшого банку країни, «Приватбанку», заплатять платники податків і кожному українцю це обійдеться в 10 тисяч гривень.