Суспільство
26 грудня 2016
Під Кривим Рогом 11-річний хлопчик, надивившись відео українського блогера, підпалив сам себе
Дитина в реанімації.
news-image

Інформація про жахливий інцидент з'явилася в понеділок 26 грудня. У селищі Авангард підлітки, надивившись в інтернеті роликів українського блогера Саші Шапіка, вирішили підпалити товариша. Одинадцятирічний хлопчик з важкими травмами в реанімації, передає «Є!» із посиланням на Первый городской.

Троє хлопців - двоє одинадцяти і один 15-ти років - з Авангарду і Мар'янівки після перегляду відео Саші Шапіка, яке набрало мільйон переглядів на youtube, вирішили вчинити так само.

Одинадцятирічний підліток облився бензином і підпалив себе. Те, що відбувається, знімали на відео його товариші.

Автор оригінального скандального ролика відразу після того, як його підпалили, стрибнув у воду, але в криворізькому випадку все закінчилося більш трагічно.

Хлопчик з важкими травмами потрапив до реанімації, хоча після того, що сталося встиг прийти додому, намазатися маззю від опіків і навіть набагато поспати. «Швидку» викликали тільки після того, як біль посилився.

Так як ніхто нікого насильно не підпалював, швидше за все відповідальності ніхто не понесе. Розслідуванням інциденту займається Криворізький відділ поліції.

Для довідки: Саша Шапік - український блогер. Його відео набирають мільйони переглядів, а сам юнак хвалиться, що, знімаючи екстремальні ролики, заробляє до 30 тисяч доларів на місяць. Відео блогера перебувають в загальному доступі, жодне з них не забезпечено попередженнями для дітей і підлітків.

Читайте також: «Якщо Олійнику дадуть довічне, завтра поліцейські скажуть: виходити не будемо» - керівник патрульної поліці (відео)
Читайте також: Ветерани АТО заявили про початок блокади ОРДЛО
Читайте також: «Укрзалізниця» обіцяє сюрпризи всім пасажирам, які подорожуватимуть у новорічну ніч