Україна
26 грудня 2016
Медіагрупа Коломойського закриває проект Ukraine Today
Медіагрупа 1+1, яка належить бізнесмену Ігорю Коломойському, з 1 січня 2017 року вирішила закрити проект іномовлення Ukraine Today.
news-image

З 1 січня 2017 року група "1+1 Медіа" Ігоря Коломойського закриває проект Ukraine Today, передає «Є!», посилаючись на liga.net.

"Проект повинен був стати голосом країни для міжнародого співтовариства. По суті, в 2014 році це була єдина можливість для нас бути почутими. Але зараз держава взяла на себе цю функцію, і ми вважаємо, що наша місія завершена", - прокоментував генеральний директор "1 +1 Медіа" Олександр Ткаченко.

За його словами, підтримувати проект, який має виключно соціальний характер, для групи виявилося непосильним.

Повідомляється, що група виконає всі свої зобов'язання перед співробітниками UT в повному обсязі відповідно до чинної політики компанії і норм КЗпП.

За підсумками 2015 року сигнал каналу охоплював понад 17 млн домогосподарств в Європі і США, що забезпечує мовника 8,5 переглядів сайту при 2,5 відвідувачів за рік і більше 120 тис. передплатників в соцмережах і 10 млн. переглядів відео на YouTube, телевізійну аудиторію.

Бюджет каналу в 2016 році урізали практично вдвічі.

На 2016 рік у каналу були плани спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі запустити проект Reform Watch (на сторожі бізнесу).