Події
27 грудня 2016
Суд Москви оголосив події 2014 року в Україні держпереворотом
Таким чином суд задовольнив позов екс-депутата Верховної Ради Володимира Олійника.
news-image

Дорогомилівський суд Москви задовольнив позов екс-депутата Верховної Ради Володимира Олійника про визнання зміни влади в Україні в 2014 році державним переворотом, передає ТАРС, повідомляє «Є!»

Даний факт знайшов переконливе підтвердження в численних доказах, які зібрані судом. Ці факти показують кричущі порушення закону в Україні, що призвели до державного перевороту, - йдеться в тексті судового рішення.
Багатонаціональний народ РФ, згідно з преамбулою Конституції, покликаний утверджувати мир і єдність ... Між російським і українським народами склалися унікальні відносини, тому російський суд зобов'язаний дати правову оцінку тим подіям, що відбулись в Україні, - сказала суддя.

Одним з важливих чинників зміни влади в Україні російський суд визнав участь в цьому процесі збройних націоналістичних організацій.

В Україні діють екстремістські угруповання, які є частиною влади і переслідують людей за принципом соціальної та ідеологічної ненависті, - йдеться в тексті судового акта.

Раніше повідомлялося, що колишній депутат від "Партії регіонів" Володимир Олійник, якого вважають організатором "диктаторських законів" під час Революції гідності, живе у Ялті.

У грудні 2014 року Генпрокуратура України оголосила його у розшук.

Читайте також: У МЗС пояснили, чому Україна проголосувала за резолюцію ООН щодо Ізраїлю
Читайте також: Зимова казка. У «Софії Київській» відкрився різдвяний парк (фото)
Читайте також: Кіркоров не стримав емоцій, побачивши Аллу Пугачову, яка пострункішала (фото)