Київ
27 грудня 2016
Віталій Кличко: «Ми працюємо над тим, аби Палац Спорту був переданий Києву»
Мер вважає, що столиці потрібна сучасна спортивна арена.
news-image

Столиці потрібна сучасна спортивна арена закритого типу, тому ми працюємо над тим, аби Міністерство спорту передало Палац Спорту Києву, і місто змогло виділити кошти на його реконструкцію. Про це в ефірі телеканалу News One заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Потрібно визнати, що у Києва є проблеми зі спортивними аренами. Палац Спорту, який належить не місту, а Міністерству спорту, знаходиться в жахливому стані. І коли постало питання щодо обрання арени для проведення «Євробачення-2017», виявилося, що в нашому місті немає великих сучасних майданчиків для проведення спортивних, музичних чи інших масових заходів, - наголосив міський голова.

Віталій Кличко зазначив, що столична влада розглядає питання добудови Льодового стадіону, а також зведення мультифункціональної арени.

Ми також працюємо над тим, аби Палац Спорту був переданий місту, і тоді ми зможемо знайти кошти на його реконструкцію. У Києва повинна бути можливість приймати міжнародні змагання у закритих приміщеннях, тому нам потрібен сучасний комплекс світового рівня, - наголосив Віталій Кличко.
Читайте також: Зимова казка. У «Софії Київській» відкрився різдвяний парк (фото)
Читайте також: Савченко заявила про створення громадської платформи «Руна»
Читайте також: У МЗС пояснили, чому Україна проголосувала за резолюцію ООН щодо Ізраїлю