Події
27 грудня 2016
Президент ФФУ запустив завод із виробництва штучних полів (фото)
Підприємство працює в тестовому режимі.
news-image

26 грудня президент Федерації футболу України Андрій Павелко у тестовому режимі запустив завод із виробництва штучних полів, передає «Є!» із посиланням на Чемпіон.

Підприємство, відкрите у Бориспільському районі, не лише має забезпечити вітчизняні міста та села якісним покриттям останнього покоління для стадіонів та майданчиків, а й у перспективі може працювати на експорт, інформує прес-служба ФФУ.

Відзначається, що вже у перших числах 2017-го року на завод прибуде чергова партія обладнання, аби збільшити потужність виробництва та вже найближчим часом запрацювати на повну.

Президент ФФУ здійснив символічний запуск обладнання, яке поставлене німецькою компанією Polytan, а також оцінив технологічні процеси та якість майбутньої продукції.

Сьогодні ми можемо сказати, що в історії українського футболу розпочинається новий етап. Ми перевірили наші стосунки з німецькою компанією не лише у договорах про наміри, а й у конкретних справах, - зазначив президент ФФУ.
Найближчі цілі, які стоять перед нами – у березні зробити як мінімум три стандартні футбольні поля зі штучними покриттям для стадіонів у Рівному, Івано-Франківську та Чернівцях. Це буде чудова можливість перевірити виробничі можливості нового заводу, - підкреслив Павелко.

Читайте також: Порятунок собак на залізничних коліях на Закарпатті. Продовження історії (фото)
Читайте також: Аваков: Нацполіція завершила службове розслідування щодо розстрілу поліцейських у Княжичах
Читайте також: 2017-й рік стане переломним у звільненні окупованого Донбасу - Турчинов