Україна
27 грудня 2016
«Укравтодор» в 2017 році планує збільшити ремонт доріг більш ніж вдвічі
"Укравтодор" планує збільшити обсяг ремонтних робіт на автошляхах країни порівняно з 2016 роком в 2,2 рази – до 2,2 тисячі кілометрів.
news-image

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") планує у 2017 році збільшити обсяг ремонтних робіт на автошляхах країни в порівнянні з 2016 роком в 2,2 рази – до 2,2 тисячі кілометрів завдяки збільшенню бюджетного фінансування дорожнього господарства у наступному році до 35 мільярдів гривень, передає «Є!», посилаючись на УНІАН.

Такі дані представлені в презентації, оприлюдненій в ході підсумкової прес-конференції Міністерства інфраструктури України.

Як зазначив після презентації голова "Укравтодору" Славомір Новак, наступного року компанія планує провести технічний аудит стану доріг, запровадити ефективну систему вагового контролю вантажівок на дорогах, а також посилити співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями.

Як повідомлялось, уряд у рамках виконання державного бюджету на 2017 рік, прийнятого Верховною Радою в ніч на 21 грудня, виділить на ремонт та реконструкцію автомобільних доріг країни фінансування обсягом понад 35 мільярдів гривень.