Світ
29 грудня 2016
«Ми з чоловіком давно хотіли дитину»: вагітна 12-річна циганка
Поки слідчі не вірять, що дівчинка завагітніла "по любові".
news-image

У Єкатеринбурзі 12-річна школярка завагітніла від свого 16-річного чоловіка, передає «Є!», посилаючись на ukr.media, 29 грудня. 

Історія стала відомою випадково - дівчинку Лауру госпіталізували в лікарню. Медики викликали поліцію, поліція відкрила кримінальну справу. При собі у вагітного дитини не виявилося ніяких документів особистості. Зараз проводиться розслідування за статтею "Статеві зносини з використанням безпорадного стану потерпілої, яка не досягла чотирнадцятирічного віку". Кримінальна справа заведена на 16-річного чоловіка Лаури Петро. Дівчинка поки знаходиться в спеціалізованому цивільному центрі для жінок і дітей, що опинилися у важкій життєвій ситуації.

Як виявилося, два роки тому в Циганському селищі міста на вулиці Шекспіра табір відгуляв весілля. Тоді сім'я 10-річної Лаури, яка переїхала з Омська, видала її заміж за 14-річного Петро, представника місцевих ромів. Громада запевняє, що шлюб був за згодою обох дітей. Сама ж Лаура в коментарі російським ЗМІ заявила, що вона з чоловіком давно хотіли дитини, і у них "все по любові". Також дівчинка сказала, що сумує за чоловіком і своєю родиною і хоче скоріше додому.