«Кращої аудиторії у нас не було» - Зеленський про візит «Кварталу 95» до військових частин та дитбудинків
Шоумен розповів про поїздку "квартальців" до Кропивницького.
news-image

Художній керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський разом із колегами завітав в гості до "Сніданку з 1+1" та  розповів про нещодавню поїздку "квартальців" до військових частин, передає «Є!»

За словами актора, вони із колегами побували у декількох військових частинах у Кропивницькому.

Хочеться це зробити, почистити карму. Не заважає відвідати тих людей, відвідати військові частини. Їм не вистачає позитивних емоцій, - сказав Володимир.

Окрім того, "Квартал 95" завітав до дитячого будинку, де не лише поспілкувався із малечею, а й привітав діток із Новим роком.

Діткам цим не вистачає просто уваги. Це діти не військової частини. Це – дитячий будинок. Багато хто робить так, що у кожному ефірі розповідає, у якому дитячому будинку вони були. Ми ніколи особливо про це… Мені здається, це така "обязалівка" людська, - поділився Зеленський.

А от його колега Степан Казанін згадав, як вони приїхали до дитбудинку.

Тут можна розповісти. Ми зайшли, а у них в цей момент хоровод. І ми поступово всі пристроюємося. Дід Мороз відійшов на другий план, - згадав Казанін.
Взагалі, відчуття від діток та від хлопців, у декількох військових частина ми були, у чотирьох чи п'яти. Оце відчуття перед ними виступати… Ми виступали всі сидячи, спілкувалися, смішили. Кращої аудиторії у нас не було, - підсумував шоумен.

 

Читайте також: Поліція відмовила Кіркорову в порушенні справи проти Дідьє Маруані
Читайте також: Російському актору, який зіграв роль бойовика «ДНР», заборонили в'їзд до України
Читайте також: Пінчук пропонує провести вибори в ОРДЛО та відмовитись від ЄС