Резонанс
30 грудня 2016
Одеська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві матері та дитини
Про це повідомили в ГУНП області.
news-image

Підозрюваний у жорстокому вбивстві матері та її дворічної дитини дитини в Одеській області затриманий. Про це "112 Україна" повідомили в прес-службі обласної поліції, передає «Є!»

Спецоперація по затриманню зловмисника завершена, він затриманий у тому місці, де ми і вважали, що він там буде знаходитися.

Затримання було проведено професійно, він не встиг вчинити опору. Тривають першочергові слідчі дії.

Поранених серед правоохоронців немає.

На місці затримання наш керівник Головін, він керував спецоперацією, всю ніч також працювали його заступники. Він буде першим, хто розповість про мотиви. Чоловік раніше проживав у цьому населеному пункті, він не судимий, у нього є сім'я, є маленька дитина, - розповіла речник ГУ Нацполіції області Альона Войтенко.

Нагадаємо, правоохоронці Одеської області розшукували 31-річного чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві: обгорілі тіла жінки і дитини знайшли з відрубаними головами.

Пізніше повідомлялося, що спочатку розшукуваний чоловік планував наїхати вантажівкою на натовп людей.

В регіоні було введено план "Сирена" по розшуку підозрюваного: уздовж трас в Овідіопольському районі встановили пости поліції. Всього в операції брали участь близько 500 правоохоронців. У поліції припускають, що злочинець може бути озброєний.

Читайте також: На Одещині підозрюваного у подвійному вбивстві взяли в кільце, йому пропонують здатися
Читайте також: Пінчук пропонує провести вибори в ОРДЛО та відмовитись від ЄС
Читайте також: У Хмельницькому патрульні застрелили чоловіка (фото)