Україна
1 січня 2017
Президент відкрив систему попереднього виявлення цілей на Азовському морі
Президент вручив охоронцям кордону броньовані автомобілі, снайперські гвинтівки, 18 безпілотних комплексів і малий бойовий катер морської охорони "УМС-1000".
news-image

Напередодні Нового року президент Петро Порошенко відкрив систему попереднього виявлення цілей на Азовському морі і вручив прикордонникам броньовану та іншу техніку.

Інформує «Є!», з посиланням на прес-центр Державної прикордонної служби.

Відзначено, що відкриття сучасної системи раннього виявлення, попередження та ідентифікації цілей "AEROS", розміщеної на посаді технічного спостереження Держприкордонслужби, відбулося на узбережжі Азовського моря в районі Маріуполя.

Крім того, президент вручив охоронцям кордону броньовані автомобілі, снайперські гвинтівки, 18 безпілотних комплексів і малий бойовий катер морської охорони "УМС-1000".

"Відкрита Порошенко система раннього виявлення та попередження" AEROS "виробництва США, якою обладнаний прикордонний пост технічного спостереження, є першим кроком у створенні сучасної системи контролю за морською обстановкою. Вона призначена для радіолокаційного і оптико-електронного спостереження за надводними, повітряними і наземними цілями" , - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Порошенко зробив приємний подарунок для підприємців у 2017 році